Доставка
ДОСТАВКА
 

Поръчки направени до 12.00ч се изпълняват на същия ден и продукта, който сте поръчали ще бъде при Вас на другия ден. Поръчки направени след 12.00ч се обработват на следващия ден.

 

Когато поръчката е направена в Петък и искате да я получите в Събота е необходимо да знаете, че ЕКОНТ начисляват към сумата за доставка и допълнително УСЛУГА ПРИОРИТЕТ - 2.40лв, която не се вижда при поръчване на продукта. Но ако желаете да получите поръчания продукт в Понеделник - тази услуга не се начислява.

 

УСЛУГА ПРИОРИТЕТ - 2.40лв се прибавя към сумата за доставка само когато желаете да получите поръчаните продукти в Събота или при заявяване на определен час и адрес за доставка.

 

При заявка на един продукт в големи количества, ако не са налични такива в момента, уведомяваме по телефона за срок на изпълнение.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Eконт.

Плащане – в момента на получаването на пратката заплащате стойността на стоката и куриерската услуга за доставка.

Поръчки направени през почивни /събота и неделя /, празнични дни се изпълняват на първия ден след тези дни.

ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ ЗА СУМА ОТ 100.00 лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!

 

За други въпроси и мнения моля да използвате формата за обратна връзка в категория КОНТАКТИ, както и посочените телефони на фирмата.

Ако откажете да приемете стоката, която сте поръчали, Вие се задължавате да заплатите направените разноски за извършената Ви доставка.