Гривна ест. камъни - Лунен камък, Турмалинов кварц, Хематит

  • Марка: Corentis Gifts
  • Кат. номер: 27-18/101

Гривната е изработена от Лунен камък, Турмалинов кварц - 10 мм, Фсетиран Хематит - 8 мм, на еластичен конец.

Дължина 19 см

ВСИЧКИ ГРИВНИ СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ, СЪС СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КАМЪНИТЕ И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ, ВОДЕЩА ДО ИЗЦЯЛО БАЛАНСИРАЩИ И НОСЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ГРИВНИ!

Възможно е леко разминаване на продукта със снимката, поради факта, че гривната е изработена от естествени камъни, които имат различно нюансиране.

 

ЛУНЕН КАМЪК - Дарява успех и щастие. Смята се, че носенето на лунен камък усилва интуицията и психическата възприемчивост. В много култури лунният камък е тясно свързан с любовта - камък възприемащ и привличащ любов. Той помага за постигане на баланс между ума и сърцето.

ТУРМАЛИНОВ КВАРЦ – Той е ефективен заземяващ камък, засилва телесното енергийно поле в противодействието му на външната агресия и отразява пагубните въздействия на околната среда. Разсейва старите мотиви и освобождава от напрежение на всяко ниво. Камъкът превръща негативните    мисли и чувства в позитивни. Ефективно средство е за разрешаване на проблеми.

ХЕМАТИТ - Стимулира концентрацията и фокусирането. Възстановява, укрепва и регулира кръвното налягане. Хармонизира разума, тялото и духа. Използва се като много силен амулет. Талисман за предпазване от болести и нещастия. Подходящ за всеки един зодиакален знак.

 

 

КУПИ С УДОВОЛСТВИЕ!

ПОДАРИ С КЕФ!

18,90 лв.
Базова цена: 18,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!